Tinselflickans arkiv

Om Tinsel

Det började med att jag bloggade om barnlöshet och ivf när jag och min dåvarande man gjorde vår första privata ivf i oktober 2004. Men det har hänt mycket sen dess. Vi gjorde ett frysförsök med blastocyst efter det och sen hamnade vi plötsligt längst fram i landstingskön. Två ivf:er till hanns med samt ett par tre frysförsök. Utan att lyckas en enda gång. Till slut satte psyket stopp för eländet och i samband med det omvärderades mitt äktenskap. Vi gick skilda vägar i september 2007.

Men livet gick vidare och det gjorde jag med. Jag har slutat blogga om barnlöshet men bloggen finns kvar. Ett arkiv över mitt forna liv.

Vill du nå mig? Jag finns på tinselflickan[snabel-a]hotmail.com

Annonser

3 Responses

 1. Malin skriver:

  Hej!

  Det var ett tag sen jag var här men kikade in idag 🙂 ser att du bytt lösen… men du! Jag kunde läsa inläggen ändå! De lösenordsskyddade inläggen var alltså ”öppna”, testade att stänga ned din sida och sen öppna igen, då var de skyddade igen. Du kanske ska kolla upp det.

  Kram Malin (isop) som gärna vill ha det nya lösen 😉

 2. Jessica skriver:

  Hej!

  Har nu hittat hit och är intresserad av att läsa alla dina inlägg. Skulle väldigt gärna vilja ha ett lösen, om det är ok?

  Kram/
  Jessica från

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Besökare

 • 142 975 besökare

Om mig

Jag började blogga om barnlöshet och ivf i oktober 2004. Men ett antal försök och en skilsmässa senare har det hänt en del och nu är jag inne på min andra styvfamilj. Bloggen lever vidare men spretar åt olika håll. Vill du läsa mina skyddade inlägg mailar du mig några rader om dig själv och varför du anser att just du ska få läsa mina innersta hemligheter.

Kontakt

%d bloggare gillar detta: