Tinselflickans arkiv

Fler varningar

Okej, det där med varningsetiketter var lyckat, har jag förstått. Så nu kommer det några fler.

Min första kille nånsin (jag var 16, han var 22):

Jag är en försynt och blyg dansk som kommer älska dig passionerat men samtidigt kommer jag vilja undervisa dig i vad som är BRA MUSIK och sex kommer vi aldrig att ha för jag är så rädd att göra dig illa så jag kommer aldrig våga. I stället kommer vi ägna oss åt otillfredsställande petting i åtta månader.

Min första kille:

Jag är en attraktiv, rolig och frireligiös (!) kille som du kommer falla för hårt men bara så du vet kommer jag att göra slut med dig någon vecka efter att jag tagit din oskuld för att jag träffat en annan och sen kommer jag ångra mig och bli ihop med dig igen men min familj tycker du är en sköka så sen kommer jag att ångra mig igen efter bara en månad. Men några år senare kommer jag vara otrogen mot min flickvän med dig för jag längtar efter bra sex. Vi kommer aldrig att tappa kontakten.

Mitt första längre förhållande (2 år):

Jag är en docksöt kille med krulligt hår och fantastisk humor och jag kommer älska dig passionerat och ge dig dina första orgasmer men jag kommer hela tiden att ägna mig åt pyskisk misshandel av dig, tala om för dig att du är tjock och vara sjukligt svartsjuk. När du sedan flyttar till USA för att plugga kommer jag följa efter och när du gör slut kommer jag att falla ihop totalt och sen infiltrera din familj och snacka skit om dig med dina föräldrar och sommarjobba på din pappas jobb och då kommer vi att strula men du inser nog fort att magin är borta (nej honom borde jag aldrig varit ihop med men jag var 17 och visste inte bättre).

Min första stockholmare:

Jag är en charmig, snäll och välanpassad kille från rik familj som kommer att älska dig lite lagom passionerat men vara rätt tråkig och snacka om min förra tjej en hel del. Och egentligen tycker jag att du är lite för poppig för mig och mina vänner, kan du inte tona ner det lite så du ser ut som alla andra Lidingö-tjejer som är fräscht osminkade och bär Levis och rutiga skjortor? (mitten av 90-talet)

Annonser

Filed under: Kärleken, Livet

No Responses Yet

 1. Sara (puffan) skriver:

  Ja men eller hur, man kan ju hålla på i all evighet. Här kommer en till;

  ”Jag är fånigt snygg, har världens charmigaste leende, schysstaste lyan i stan, snuskigt mycket pengar OCH en häftig bil. Jag kommer behandla dig som en prinsessa. Iallafall de första dejterna. Sen kommer jag börja flirta hejvilt med dina vänner, visa mig vara oerhört dryg, arrogant och inte det minsta ödmjuk. Jag kommer snacka massor av skit om invandrare, homosexuella, handikappade och lågavlönade. Men det kommer du ha överseende med för jag kan minsann vara både charmig, trevlig och rolig när andan faller på och vid det laget har jag dig helt lindad runt mitt lillfinger. Efter ett tag kommer jag helt enkelt sluta ringa dig och vägra svara på vare sig dina sms eller telefonsamtal. Tills jag efter två månader springer på dig på stan med din nya kille (som för övrigt visade sig vara mannen i ditt liv) och återigen försöker få dig på fall genom ohämmat smicker och flörtande. Dagen efter kommer jag dessutom skicka ett sms med texten ”Vad var det där för jävla fån du hade i släptåg igår? Vad säger du, ska vi ta en fika nån dag? Vem vet, jag kanske fortfarande är lite sugen på dig ;)”.

 2. Annika B skriver:

  Himla bra idé Tinsel.
  Faktiskt också en bra bokidé som nån skrev.
  Isåfall kunde man ju ha typ gummerade sidor, så kvinnor kan välja och klistra på valfri varningstext på sina ex*S*
  Känns som att de flesta manstyper känns igen…

  Sara; jag antar att du fikade med aset? Inte…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Besökare

 • 142,847 besökare

Om mig

Jag började blogga om barnlöshet och ivf i oktober 2004. Men ett antal försök och en skilsmässa senare har det hänt en del och nu är jag inne på min andra styvfamilj. Bloggen lever vidare men spretar åt olika håll. Vill du läsa mina skyddade inlägg mailar du mig några rader om dig själv och varför du anser att just du ska få läsa mina innersta hemligheter.

Kontakt

%d bloggare gillar detta: