Tinselflickans arkiv

Andningshål

Efter tre-fyra dagar i Kenya insåg jag att jag inte skulle kunna fortsätta utan mitt kortisonastmapreparat. Jag hade svårt att andas och var rätt orkeslös. Så jag korkade upp Pulmicorten och sög in det djupt.

Nu har jag ringt till akutanten för att berätta det här men hon lät inte särskilt ledsen. Tyckte det var bra att jag hade fortsatt med den andra medicinen – så kunde vi göra ett nytt försök med att sluta lite pö om pö i stället.

Skönt. Jag har faktiskt varit lite orolig för det där. Samtidigt som jag under inga omständigheter ville gå omkring och må dåligt på min semester.

Filed under: Barnlöshet,

No Responses Yet

  1. Camillas lockar skriver:

    Vilken fantastisk semester ni haft! Jag blir sjukt sugen på att besöka Afrika. En kompis var i Zimbabwe (stavas det så?) och hade också världens upplevelser. Energipåfyllning liksom. Hmm, var ska vi åka…?

  2. Tinselflickan skriver:

    Semestern var tokbra – jag kan varmt rekommendera ett besök i Afrika.

    Kenya har ju mycket att erbjuda… ;o)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Besökare

  • 142,789 besökare

Om mig

Jag började blogga om barnlöshet och ivf i oktober 2004. Men ett antal försök och en skilsmässa senare har det hänt en del och nu är jag inne på min andra styvfamilj. Bloggen lever vidare men spretar åt olika håll. Vill du läsa mina skyddade inlägg mailar du mig några rader om dig själv och varför du anser att just du ska få läsa mina innersta hemligheter.

Kontakt

%d bloggare gillar detta: