Tinselflickans arkiv

Syndat

Jag har varit hos en vanlig läkare i dag. För att fylla på med mediciner.

Om min akutant visste det hade hon säkert tagit fram sin voodoo-tinseldocka och stuckit nålar i.

Nej, det tror jag inte egentligen. Hon är jättesnäll och vill att jag ska må bra.

Vilket jag inte gör just nu.

Min största skräck är att jag ska ha slösat de 2.400 jag har lagt på de här besöken och få börja om på ny kula när vi kommer hem om lite drygt tre veckor.

För jag har börjat med kortisonpreparaten igen. Fast jag kan inte låta bli att tro att akupunkturen ändå gör nytta – trots homeopatpreparaten. Hoppas jag.

Annonser

Filed under: Barnlöshet,

No Responses Yet

 1. Anna skriver:

  Det tror jag att den gör! Nytta alltså!

  Vet du vad, det är väl med akupunktur och naturmedicin som med de flesta andra skolor oavsett om det gäller barnuppfostran eller viktminskning eller vad som helst. Företrädare för olika metoder säger alltid att man inte får blanda, men bäst resultat blir det alltid om man plockar russinen ur kakan! Så jag tror att du gör helt rätt!

 2. hannah skriver:

  Hejhej! Jag vet ju att du ska iväg snart..(härligt!) MEN tänkte anmäla mej på IRIS hemsida att jag kan tänka mej att ha nästa IRISträff för oss i gbg. Men hittar inte längre ”på gång”.Är rätt förvirrad när det gäller att hitta på datorer.. Tror det bara är du som står som kontaktperson, men vem hör jag av mej till nu när du är borta om detta? Hoppas ok att jag stampar in i din blogg såhär. Hälsningar Hannah (hannah30 på FL)

 3. Tinselflickan skriver:

  hannah: jag mailar dig adresslistan i kväll så kan du ta träffen. Du behöver inte maila någon på hemsidan förutom när du vet säkert att du ska ha träffen, då kan de lägga upp det på hemsidan.

 4. Betty2 skriver:

  Jag tror oxå att akupunkturen kan göra jättemycket nytta, även om kanske inte homeopatmedicinen gör det. Så jag tror inte att du kastar pengarn i sjön. 🙂

  Hoppas ni får en riktigt härlig resa! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Besökare

 • 142,872 besökare

Om mig

Jag började blogga om barnlöshet och ivf i oktober 2004. Men ett antal försök och en skilsmässa senare har det hänt en del och nu är jag inne på min andra styvfamilj. Bloggen lever vidare men spretar åt olika håll. Vill du läsa mina skyddade inlägg mailar du mig några rader om dig själv och varför du anser att just du ska få läsa mina innersta hemligheter.

Kontakt

%d bloggare gillar detta: