Tinselflickans arkiv

Finkrogsfipplande

Vi var på finkrog i går. Superduperfantastiskt fin.

Jag hade tagit med mig sprutjoxeriet i en liten mininecessär. En sån där man har smink i. Gick in på toa själv för att ta sprutan efter fördrinken men före maten. Maken hade velat vara med men det var ingen sån krog som man kunde gå två in på toa på.

Radade upp mina tre menopurburkar på golvet framför toaletten, och joxade med blandningsnålen. Hade tagit med mig en extra ampull vätska, om ifall att. Men det behövdes inte.

Däremot hade jag behövt en extra nål. För precis när jag höll på som mest med fippleriet var det någon som ryckte i dörren. Jag drog av skyddshylsan från den lilla nålen lite fort och lyckades böja till den rätt rejält.

Med andan i halsen och lite lätt stressad försökte jag böja rätt den. Vilket inte gick så bra. Så jag fick spruta in menopuren med en sned nål. Som tur var var den hel.

Lite lätt skärrad stapplade jag sen ut ur badrummet. Det tog säkert en halvtimme innan jag hämtat mig från pärsen.

Påminn mig om att aldrig ta menopur på en finkrog igen. I alla fall inte utan extra nål.

Annonser

Filed under: FET och IVF,

No Responses Yet

 1. b skriver:

  Ja vi lär oss småsaker allohop varje dag !
  det tror man inte!

 2. Anonymous skriver:

  Man får inte bli störd i medicinrummet, det är en döds-synd:-)
  Ssk-Anette.

 3. Cinks skriver:

  Guhhh, jag förstår paniken. Hade inte sett bra ut om du stått med spruta i högsta hugg… Tur att det gick bra ändå, det sista man vill ska hända är att nåt oförutsett händer, så att säga. Kul att du är i sprutstadiet, hoppas småäggisarna växer på sig ordentligt nu =D

 4. Lajsa skriver:

  Så sant man vill inte bli störd då man håller på att ta sprutorna. Vilken tur att du inte hade nålen i magen då du blev störd.
  Sitter här och ler… tänker tillbaka då vi hade varit på Metallica och efter konserten var det att rusa t bilen för att ta sprutorna så vi satt i bilen i Nordstan och blandade sprutorna och snacka om att folk trodde att vi var knarkare.
  Hoppas det går bra m sprutorna och glöm inte att ta med en extra nål nästa gång.

 5. Lillan skriver:

  Böjd nål – jo, jag tackar – jag minns fortfarande med skräck när jag lyckades böja till min Pregnylspruta inför ägglossningen. Jag hade ju adrenalin i kroppen så att det skulle räckt för att använda blandningskanylen istället! Se nu till att inte bli störd fler gånger 😉
  kram Lillan

 6. Isidor skriver:

  Men, går inte alla in på dass och silar när man är på krogen?

 7. Anonymous skriver:

  Hjääälp vilka äventyr man ska behöva råka utför. Fattar itne hur du lyckades samla ihop ”dig” Jag hade varit ett vrak… fast jag är ju ett vrak redan innan när det gäller sprutor så maken får ta dem och jag blandar dem. I och med att du är en sådan hjälte som fixar sprutorna på okänd toalett trots störande moment så tror jag att det bara blir toppen guldägg denna gången!
  Kram Agapanthus

 8. crrly skriver:

  Men gaaaaah, så irriterande det är överhvudtaget med folk som tydligen inbillar sig att de ska kunna RYCKA upp låsta toadörrar!! VILL de störta in när nån annan är där??! Varför kan man inte, efter att först bara ha tittat på dörren och låset och sett efter om det verkar upptaget, försiktigt ta i handtaget?! Suck.

  Jag hade börjat tjuta och rusat ut och åkt hem efter ny spruta. *pinsamt*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Besökare

 • 142,872 besökare

Om mig

Jag började blogga om barnlöshet och ivf i oktober 2004. Men ett antal försök och en skilsmässa senare har det hänt en del och nu är jag inne på min andra styvfamilj. Bloggen lever vidare men spretar åt olika håll. Vill du läsa mina skyddade inlägg mailar du mig några rader om dig själv och varför du anser att just du ska få läsa mina innersta hemligheter.

Kontakt

%d bloggare gillar detta: