Tinselflickans arkiv

Yrvaken

I natt har jag drömt så konstigt och vaknat så många gånger att jag ser allt som genom ett molnigt töcken i dag. Tur att det är söndag.

Först så drömde jag att det var min födelsedag och Robbie Williams var bjuden på festen. Jag gick till huset där han och hans bandmedlemmar bodde, annonserade att det var jag som bjudit honom på festen och blev insläppt. Han gjorde sig i ordning för att komma på festen, som skulle hållas på en fotbollsplan ute i skogen någonstans. Sen fick jag tio tusen kronor av min mamma i födelsedagspresent.

Jag tror jag vaknade till efter detta, och yrvaket konstaterade att jag tydligen kände Robbie Williams, och kanske skulle jag hört av mig till honom när han spelade här i Göteborg, innan jag somnade om.

Sen drömde jag om ägglossningstest. Det var ju inte bara att kissa på en sticka, märkte jag i går när jag läste instruktionerna. Det ska tryckas på knappar hit och pilar ska sitta ihop och så ska man undvika att kissa på en viss del av testet utan bara träffa en liten pinne som är en centimeter bred och några centimeter lång. Haha. Jättelätt.

I drömmen var det komplicerat men när jag vaknade halv åtta i morse, sprängfylld och i stort behov av att tömma blåsan, var det tio gånger jobbigare. Inte nog med att jag tvingades hålla mig i fem minuter tills dess att jag fick delarna att sitta ihop. Sen skulle jag lyckas med att hålla testet rätt och träffa den lilla pinnen. Ska jag vara ärlig vet jag inte riktigt vad jag höll på med. Men det gick någorlunda bra. Pinnen träffades och testet gjorde sitt jobb.

Jag har inte ägglossning än och det är precis som det ska vara. Men jag hoppas att jag drömmer mindre i natt och är mindre kissenödig när jag vaknar i morgon bitti.

Annonser

Filed under: FET och IVF,

No Responses Yet

 1. Kattmamman (a.k.a. Bridz) skriver:

  Tips om testen.

  När jag testat med diogitala test gör jag precis som jag brukar göra med stickorna, d.v.s kissar i en burk först och doppar ner stickan sedan, då har man dels urinet kvar ifall något blir fel och man behöver testa igen, dels behöver man inte oroa sig för att kissa på fel ställe.

 2. Fuksen skriver:

  håller med Bridz -kissar i burk. har iofs inte provat, men tror inte riktigt att ”kissa på rätt ställe på en liiiiten sticka” är min idrotssgren 🙂

 3. Johanna skriver:

  Jag håller helt och hållet med tidigare kommentarer, kissa i burk/mugg. Bästa muggen har jag kommit fram till är en engångskaffemugg med litet handtag. 😀 Bifogar en länk för att illustrera. http://www.4office.se/web/Objectstore/content/image?itemnumber=1431018&imgsize=5&imgref=h1

 4. Betty2 skriver:

  Jag gör precis som ”föregående talare” och använder en mugg. 😀 Men jag använder vita plast-engångsmuggar, just för att jag råkar ha sådana hemma. 😉 Skulle nog inte heller klara av att träffa rätt, speciellt inte på morgon när man är så där härligt nyvaken.

 5. Tinselflickan skriver:

  Då är det bestämt.

  I morgon bitti kissar jag i en liten kopp och slipper det här ”mitt-i-prick”-eländet som jag utsatt mig själv för.

  Vad skulle jag göra utan er? =)

 6. Salvia skriver:

  Vet du Tina, i natt drömde jag om dig. Du kom inrusande i vårt hus och behövde låna datorn; det var någon text till tidningen som det var bråttom, bråttom, bråttom att få iväg. När vi satt i vårt arbetsrum tittade du på mitt hår och konstaterade att det är alldeles spikrakt. Sedan sa du att du inte behövde använda mousse för att ditt hår var alldeles lockigt i nacken. Jag sa att jag sett dig på tre foton och att jag tycker att du är dig så olika på alla bilderna (vilket jag tycker i vaket tillstånd också ;))

  Sedan var du klar med dina texter och rusade iväg lika fort som du kom!

  Kram!

 7. N skriver:

  Tänkte ger dig tips om hur enkelt det är att kissa i en burk först, men insåg att de fantastiska kvinnorna som kommenterade innan mig hade redan gjort jobbet.

  Återstår alltså ingenting att säger, bara kanske, att jag har precis upptänkt din blog och tänker läsa framöver!

  Ha det bra!

  Nina

 8. Tinselflickan skriver:

  Salvia, vilken udda dröm! =)

  Mitt hår är inte speciellt lockigt i nacken, och ganska tunnt, så jag behöver absolut använda hårmousse. =)

  Jag vet inte vilken av bilderna som jag är mest lik mig själv på, jag skulle tro att om man kombinerar alla tre så får man något som stämmer lite sånär…

  Nina: Tack för tipset du med, även om du inte hann först. Kul att du fortsätter att läsa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Besökare

 • 142,872 besökare

Om mig

Jag började blogga om barnlöshet och ivf i oktober 2004. Men ett antal försök och en skilsmässa senare har det hänt en del och nu är jag inne på min andra styvfamilj. Bloggen lever vidare men spretar åt olika håll. Vill du läsa mina skyddade inlägg mailar du mig några rader om dig själv och varför du anser att just du ska få läsa mina innersta hemligheter.

Kontakt

%d bloggare gillar detta: