Tinselflickans arkiv

Skrivkramp

Det är svårt att skriva en krönika med nyhetsvinkel och ändå vara personlig när jag dagligdags vrider ut och in på mig själv här.

På något sätt är det lättare att bara skriva det jag tänker utan några större funderingar om grammatik och ordföljd och allt det där och rätta det som ser skumt ut efteråt. Det är bara att sätta sig och skriva det jag tänker. Det behöver inte vara ett visst antal tecken eller följa en speciell form och jag måste inte tänka på att förklara tusen grejer utan kan länka till tidigare inlägg. Det går inte när man skriver för en tidning, och läsare som inte kan ett skvatt om provrörsbefruktnigar.

Att plötsligt hålla sig på en nivå som även oinvigda kan förstå är ganska svårt. Så jag lät bli att förklara det där med frysförsök även om jag ville haft med det, och sen blev det lite plottrigt mot slutet. Men förhoppningsvis kan jag öppna någons ögon och det är värt mycket.

Filed under: FET och IVF,

No Responses Yet

 1. Isidor skriver:

  Vi vet alla att det är svårt. Det är därför vi låter dig, som har en gedigen utbildning (har du väl?) och år av erfarenhet göra det, medan vi bara knappar på i cyberrymden utan att försöka leva på det.

  Blir det någon länk för oss icke-göteborgare? Ifall den nu råka hamna på Internettet, alltså?

 2. Ulla skriver:

  Jag lovar att köpa GT idag!

 3. Dagmara skriver:

  Jag har köpt.
  ”Att plötslig hålla sig på en nivå som även oinvigda kan förstå är ganska svår” Japp, och du lyckades!
  Tack. Vilket jobb du har. Du kan hjälpa.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Besökare

 • 142,789 besökare

Om mig

Jag började blogga om barnlöshet och ivf i oktober 2004. Men ett antal försök och en skilsmässa senare har det hänt en del och nu är jag inne på min andra styvfamilj. Bloggen lever vidare men spretar åt olika håll. Vill du läsa mina skyddade inlägg mailar du mig några rader om dig själv och varför du anser att just du ska få läsa mina innersta hemligheter.

Kontakt

%d bloggare gillar detta: