Tinselflickans arkiv

Uppåner

Gårdagen på jobbet var måttligt bättre än torsdagen, men jag är fortfarande inte riktigt nöjd med hur jag blir behandlad av chefen. Jag tror att han mår dåligt eller något, för han är så sur och irriterad och annars brukar han vara jättebra att ha att göra med.

Som tur är är det någon annan jag ska ha som chef på måndag.

Jag har räknat ut att det ser bra ut inför den här ruvningen. Första veckan, då jag ändå är rätt lugn, jobbar jag en del. Men de sista sju dagarna innan officiell testdag är jag ledig och tänker så förbli. Ringer de och frågar om jag vill jobba så kommer jag att säga att jag inte kan.

Jag är helt enkelt inte en tillgång på jobbet de sista dagarna på en ruvning – och jag vill heller inte vara där då. Bättre att sitta hemma och läsa eller spela datorspel och försöka förtränga alltihopa.

Maken ska tyvärr vara bortrest den helgen som jag ska testa. Han åker på fredagen och kommer hem på testdagen, söndag, på kvällen. Eftersom jag ska jobba på måndagen vill jag inte vänta tills dess för att testa utan vi har bestämt oss för att vi gör det på fredag morgon, innan han åker.

Det är trots allt 16 dagar efter ET och testresultatet borde vara tillförlitligt då. Carlanderska har testdatum 14 dagar efter ET. Rent krasst skulle jag kunna börja blöda innan dess men jag vill inte tänka negativt.

Så – bara 13 dagar kvar.

Filed under: FET och IVF,

No Responses Yet

 1. Anonymous skriver:

  Tinsel-vännen!

  Jag är så glad att andra äp gick bra. Två till frysen är inte så illa alls! Vi fick tre till frysen och guldägget som återfördes fick fäste, så varför skulle inte ditt? *ler förväntansfullt* Vi testade 15 dagar efter äp och det testet var tydligt och klart och tillförlitligt.

  Nu är det din tur!

  Stor kram

  Devali/Selene

 2. bondunge skriver:

  Tummar !!

 3. Pia skriver:

  Jag hoppas så otroligt mycket för din skull så det finns inte. Jag tror det kommer gå bra den här gången!

 4. Tinselflickan skriver:

  Raringar!

  Pia, så hispig som du var förra gången jag ruvade förstår jag inte hur du orkar med – det verkar nästan vara värre för dig än för mig! =)

  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Besökare

 • 142,789 besökare

Om mig

Jag började blogga om barnlöshet och ivf i oktober 2004. Men ett antal försök och en skilsmässa senare har det hänt en del och nu är jag inne på min andra styvfamilj. Bloggen lever vidare men spretar åt olika håll. Vill du läsa mina skyddade inlägg mailar du mig några rader om dig själv och varför du anser att just du ska få läsa mina innersta hemligheter.

Kontakt

%d bloggare gillar detta: