Tinselflickans arkiv

Förresten

Jag börjar bli nojig nu. Jag känner absolut ingenting. Ingenting alls.

Min kloka, utvecklade del av hjärnan försöker förklara för krokodilhjärnan och hjärtat, upprorsmakarna i kroppen, att det inte alls är säkert att man får några gravsymtom så här tidigt i en graviditet. Om jag skulle vara gravid, alltså.

Men upprorsmakarna är upprörda och vill inte lyssna. Jag letar symtom och blir nedslagen för jag har inte ett enda. Alla andra månader har jag haft mängder med gravsymtom. Mensvärk, trötthet, svullna, ömma bröst, illamående osv.

Nu känner jag inget. Tuttarna ser ut som de brukar, och jag har inte ont i dem. Mensvärken som jag kände förra veckan är helt borta. Trött är jag inte längre för jag sov ut i natt. Och illamående är jag inte alls. Snarare hungrig.

Fast å andra sidan, kanske kan bristen av symtom vara något bra?

Åh vad jag längtar till den dagen då jag slipper analysera sönder precis varenda symtom, icke-symtom och allt annat som rör sig i mitt huvud.

Annonser

Filed under: FET och IVF,

2 Responses

  1. Pia skriver:

    Jag lider verkligen med dig. Ovisshet kan göra vem som helst galen!
    Men jag hoppas stenhårt på att dina icke-symptom ska tolkas positivt. Kroppen kanske håller på att ta sats för att ställa om sig så du kan bli riktigt illamående om ett par veckor 🙂

  2. Tinselflickan skriver:

    Japp, jag håller med dig. Kroppen ställer om sig just nu… =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Besökare

  • 142,866 besökare

Om mig

Jag började blogga om barnlöshet och ivf i oktober 2004. Men ett antal försök och en skilsmässa senare har det hänt en del och nu är jag inne på min andra styvfamilj. Bloggen lever vidare men spretar åt olika håll. Vill du läsa mina skyddade inlägg mailar du mig några rader om dig själv och varför du anser att just du ska få läsa mina innersta hemligheter.

Kontakt

%d bloggare gillar detta: